Gabimet

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Errors and the translation is 48% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎srpski (latinica)‎ • ‎svenska • ‎српски / srpski • ‎العربية • ‎ไทย

Këtu është një listë me të gjitha gabimet e xat dhe cilat jan kuptimet e tyre.

Menaxhimi i llogarisë Gabimet

*E4 - I regjistruar
The ID you are trying to register has already been registered. You should be able to login. If you did not register, follow the new ID guide to get another ID to register.
E5 - You must agree to the terms.
You must agree to xat's Terms of Service before proceeding.
*E6 - Emri i përdoruesit është marrë.
*E7 - Adresa e E-malit është në përdorim.
The email being inputted is already associated with another xat account. If you already have an account reset your password here.
E11 - Too many failed password recovery attempts.
There have been many too many failed attempts to recover your password. You must wait 10 minutes and try again.
E12 - Too many failed password change attempts.
There have been many too many failed attempts to change your password. You must wait 10 minutes and try again.
*E13 - Nuk u gjet
*E14 - Fjalëkalimi gabuar
The password being inputted is incorrect. If you have forgotten it, reset it here.
*E15 - Adresa e E-mailit nuk është e vlefshme.
The email being inputted is not a valid email. Emails come in the format: [email protected]
*E17 - Adresa e E-mailit nuk u gjet, ose nuk mund të ndryshoni emrin e përdorimit.
In relation to email, the email being entered is not linked to xat account. If it has been forgotten, register a new account and then open a ticket under "Lost Access". In relation to a username, you must wait 7 days between each username change.
*E19 - Më vjen keq, emri është marrë.
E20 - Cannot delete account due to username change or recently registered.
You must wait 14 days between deleting an account after registering, or changing its username.
*E22 - Kontrolloni adresen e E-mailit tuaj per tu identifikuar ose për të fshir llogarin tuaj.
Account deletion must be verified via email.
*E23 - Ju nuk mundëni të fshini llogarin tuaj sepse ka xats,days dhe powers.
A xat account must have 0 xats, 0 days and no powers before it can be deleted. Note that it may display 0 days but you may have a few hours left on your account.
E24 - Too many failed login attempts.
There have been many too many failed attempts to log in. You must wait 10 minutes and try again.
*E25 - Emri i përdorimit/Adresa e E-mailit ose Fjalëkalimi nuk është i sakte.
Either the username, email or password is incorrect. Use this page to recover the username and/or password.
*E26 - Llogari nuk është aktivizuar.
If the account is newly created, check the email associated with the account and click the activation link. If the account is not new, a ticket will need to be created under Help Topic "Account Block" using the email associated with the account to have this error fixed.
*E27 - Adresa e E-maili është bllokuar.
*E28 - Llogaria është fshire. (hapeni një Bilet)
The account has been deleted for breaking the xat Terms of Service. A ticket will need to be created under Help Topic "Account Block" using the email associated with the account to have this error fixed.
*E29 - Bllokimi është aktivizuar.
This account is locked to another location. A ticket must be opened under Help Topic "Locked out" to solve this error.
*E30 - Kontrolloni në adresen e E-mailit tuaj. (Kontrolli i sigurise)
The email associated with the account has been sent a login pin to verify you are the owner of the account.
*E31 - Nuk është e mundur të çaktivizoni bllokimin e llogaris (mund të jetë e domosdoshme një argjonim i të dhenave të vendbanimit).
Account protection can only be turned on at your home location. A ticket must be opened under Help Topic "Location Update" to solve this error.
*E39 - Fjalëkalimi është shum i shkurtër. Duhët të ket minimumi 6 shkronja.
*E40 - Fjalëkalimet nuk jan të njëjt.
E42 - Email is not valid.
The email being inputted is not a valid email. Emails come in the format: [email protected]
*E43 - Adresa e E-mailit është bllokuar (Regjistrohuni me një E-mail tjetër)
The email provider entered has been blocked. Use another email, preferably Gmail.
E44 - Bad user ID. Please login and try again.
*E45 - Identifikohuni dhe provojeni përsëri.
*E46 - ID nuk është gjetur. Hapni një bilet për ta marr k2 e riparum.
A ticket must be made using an existing account under Help Topic "Account Block" to get the k2 repaired. Remember to include the Username/ID.
{{{1}}}
*E48 - Emri nuk është i lejuar.
The name inputted has a reserved word, such as "xat" or contains an inappropriate word. Try another name.
*E49 - Shkronja e par nuk mundët të është një numër.
*E50 - Numri i identifikimit është i gabuar. Na vjen keq, ju nuk mund të regjistroheni.
The ID you are trying to register has already been registered. You should be able to login. If you did not register, follow the new ID guide to get another ID to register. If you just registered an ID, use the password recovery tool to reset the password of your new account, you should be able to login.
*E51 - Numri i identifikimit (ID) është regjistruar para ose është fshirë (Adresa E-mailit i riperdorur) dhe nuk mund të regjistrohet.
A ticket must be made using an existing account under "Lost Access" to have this fixed. Remember to include the ID you tried to register.
*E55 - Llogaria është fshir. (Hapni një Bilet.)
The account has been deleted for breaking the xat Terms of Service. A ticket will need to be created under Help Topic "Account Block" using the email associated with the account to have this error solved.
*E64 - Kontrolloni në adresen e E-mailit tuaj. (Kontrolli i sigurise)
The email associated with the account has been sent a login pin to verify you are the owner of the account.
E66 - Too many failed registration attempts.
There have been many too many failed attempts to register an account. You must wait 10 minutes and try again.
E68 - Please login and start again.
Go to your email and log in using the new security link in order to delete your ID.

System Errors/Blocks

System problem (1): Error when creating a group.
Complete the reCAPTCHA and accept the Terms of Service, and then try again.
You cannot activate an ID from a different location than from where it was registered.
System problem (3): You need to re-login and try again.
*Problemi sistemit (10): Nuk mundesh të regjistroni ate numër identifikimit (ID).
The ID you are trying to register has already been registered. You should be able to login. If you did not register, follow the new ID guide to get another ID to register.
*Problemi sistemit (11): Nuk mund të fshini llogarinë për shkak të tregtisë (Trade) bllokuar.
You cannot delete an account that has a transfer block. A ticket must be created under Help Topic "Account Block" to fix this error.
*Problemi sistemit (12): Nuk mund të fshini llogarinë për shkak të tregtisë në pritje.
You cannot delete or change the registered name of an account that is held. Wait out the hold, or a ticket must be created under Help Topic "Account Hold" to fix this error.
*Problemi sistemit (13): Identifikohuni me mbyllje/mbrojtje kthyer ON(locking/protection turned ON).
*Problemi sistemit (14): Identifikimi për momentin është në mirëmbajtje.
*Problemi sistemit (20): Ju duhet të identifikohuni
*Problemi sistemit (21): Ju duhet të bëni përseri shkëmbimin ose të identifikohuni.
*Problemi sistemit (23): Përdoruesi ka fuqin (power) mint.
The user must disable Mint power in order to reduce the minimum transfer amount so you are able to send them xats or days.
*Problemi sistemit (25): Shkëmbimi (trade) është i bllokuar për shkak te thyerjes kushtëve të shërbimit ose të sigurisë.
A ticket must be created under "Account Block" Help Topic to solve this error.
*Problemi sistemit (26): Marrësi të cilit po i dërgoni ka trasfërimin (trade) e bllokuar!
The recipient of your transfer is indefinitely held and they must create a ticket under Help Topic "Account Block".
*Problemi sistemit (27):Ju keni shum days duhet ti shesni osë përdoni fuqine (powers) DX.
*Problemi sistemit (28): Jeni duke provuar të dergoni me shum xats/days. (maksimumi 100.000 xats)
The maximum you can send per transfer is 100,000 xats or 9000 days.
*Problemi sistemit (29): Anëtari tjetër ndoshta po përdor program për të modifkuar tregtine (trade).
Take a sufficient proof of screenshot and report the user to a moderator of the chat and then report in a ticket under "Report Scam" Help Topic.
*Problemi sistemit (30): Ju nuk mundëni të bleni fuqi (powers).
Your account has been blocked from buying powers. A ticket will need to be opened under Help Topic "Account Block" to have this error solved.
*Problemi sistemit (31): Ju nuk mundëni të promovoni një chat.
Your account has been blocked from promoting chats. A ticket will need to be opened under Help Topic "Account Block" to have this error solved.
*Problemi sistemit (32): Ju nuk mundëni të bleni fuqi (powers),sepse jane pezulluar te gjitha transaksionet.
A ticket under Help Topic "Account Block" is needed to solve this error.
*Problemi sistemit (33):Tregtimi (Trade) bllokuar përkohësisht. Bllokuar vetëm transferimet dalëse, dhe tregtimet.
Wait out the duration of the hold and if the hold doesn't decrease, then a ticket will need to be created under the "Account Hold" Help Topic.
System problem (37): Failed to log in successfully (Flash chats only).
The user should try clearing their entire Flash cache and try again. For instructions, please visit https://forums.adobe.com/thread/977699.
*Problemi sistemit (40): Tregtimi për momentin është në përpumin per mirembajtje!
*Problemi sistemit (42): Nuk mundeni të tregtoni kete fuqi (power).
Tickle cannot be traded.
*Problemi sistemit (43): Nuk mundeni të tregtoni 1 ditë (day) për 1 ditë.
*Problemi sistemit (47): Nuk mundeni ti dergoni një personazhit te famshem. Tregtimi (trade) funksjonon.
*Problemi sistemit (49): Ky përdorues nuk është më në linjë.
*Problemi sistemit (51): Jeni duke bërë tregti (trade) me një Bot ose me një përdorues të lidhur me telefon.
*Problemi sistemit (55): Llogaria juaj është e bllokuar per kohezgjatjen e papërcaktuar. janë të bllokuara të gjitha tregtimet dhe trasferimet në dalje.
A ticket must be created under "Account Block" Help Topic to solve this error.
*Problemi sistemit (56): Marrësi ka të bllokuar tregtinë(Trade).
The recipient of your transfer is indefinitely held and a ticket must be created under Help Topic "Account Block".
System Problem (63): Hug power is not recognized.
The xat server has not recognized your power. Please refresh the chat or re-log in.
System problem (65): Cannot send Jinx powers in main chat.
You cannot send /jinx or /jinxall in main chat. You must use both in a user's private chat.
System problem (66): Transferring, trading, and initiating marriages/BFFs are not supported on mobile.
*Problemi sistemit (99): Problem me serverat. Provojeni me von.

Blerja e grupeve

Not available (1): Group has not been deemed inactive (must be 3 months of no staff).
Not available (2): Group has been delisted.
The group you are trying to promote has most likely been delisted due to breaking xat's Terms of Service. A ticket must be opened under "Chat Block" to find out why it was delisted.
*Not available (5): Chati ka shkelur kushtet e shërbimit.
Group has most likely been delisted due to breaking xat's Terms of Service. A ticket must be opened under "Chat Block" to find out why it was delisted.
*Not available (6): Chati është blerë tashmë.
Group can be enabled again. Open a ticket under "Short names and Groups" if you are a paid user and would like it.
*Not available (7): Chati është krijuar më pak se 6 muaj më parë.
*Not available (8): Chati është fshir.
A ticket must be created under "Chat Block" to find out the reason why the chat has been deleted.
*Not available (9): Chati ka një numer identifikimit te ulet
*Not available (11): Chati nuk konsiderohet joaktiv (për 3 muaj duhet të mbetet jo aktiv pa staf).
*Not available (12): Emri i Chatit përmban një fjalë te rezervuar.
The group name has a reserved word such as "xat" or "chat". Choose another name.
*Not available (32): Chati nuk mundet të blihet.

Blerja e emrave të shkurtër

*Name taken (1): Me vjen keq,emri është marrë tashmë. (Emri nuk mund të riaktivizohet.)
*Name taken (2): Emri është marrë por është fshire,kontaktoni http://xat.com/ticket në qoftese jeni një përdorues i abonuar dhe do deshironit ta keni ate.
Name was deleted but can be enabled again. Open a ticket under "Short names and Groups" if you are a paid user and would like it.
*Nuk lejohet: Fjalët e rezervume si pershembull. "xat" ose ndonje banalitet tek emri.

Ticket System Errors

403 - Your email is on the ban list (cannot create ticket).
The email associated with that account is banned from opening tickets, contact a volunteer on chat or on the forum for help.
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.