Jumblejinx/sq

From xat wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Jumblejinx and the translation is 32% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎Tagalog • ‎Türkçe • ‎bosanski • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎magyar • ‎polski • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎العربية • ‎ไทย
jumblejinx.png (JUMBLEJINX) - Hedhi tercllek shoqerin tende

Dërgo jumblejinx përqafime tek shoqeria,dhe ato do të fillojn te belbezojn.

Note: You cannot use jumblejinx hugs in main chat, otherwise you will get error 65. You will need to private chat a user to use the following commands.

Perdorimi:

JumbleJinx animacioni përqafim i perber nga mesazhi personalizuar.

To jinx the user in private chat only:

 • /jinx [Koha në minuta]Shtypni[Mundësit%] Your message here#optional color code

To jinx the user in main chat:

 • /jinxall [time in minutes]type[probability%] Your message here#optional color code

Sending a jinxall hug costs 10 xats.

Shembuj:

 • /jinx 10mix50 Ju jeni i pafat!(jinxed)
 • /jinxall 30jumble100 Tercli ajo!Kushton 10 xats.

Parazgjedhur koha maksimale është 30 minuta.

The "probability" section controls the frequency of the jinxed messages. For example, a probability of 50 means there is a 50% chance your messages will be jinxed. Default probability is 25%.

(example 1) "Oh no I'm jinxed"

To jinx yourself in one message only, add a Jumblejinx smiley to the end of your message (see example 1).

Llojet:

 • jumble - Ekete të rastësishëm nga posht.
 • mix - shkronja të përziera
 • reverse - shkronja të përmbysura
 • ends - këmbime te parin dhe te fundit
 • middle -Përzini në qendër dhe lini të parin dhe të fundit vetëm

Unjinxing

Currently there is no way to unjinx a user. The best way to "unjinx" someone is to use one of the following commands:

 • /jinx 1jumble1 to unjinx the user in private chat, or
 • /jinxall 1jumble1 to unjinx the user in main chat (this will cost 10 xats).

Note: You cannot jinx a higher rank.

GControl

You can use GControl to set the minimum rank for this feature and whether same rank users can jinx each other.

Smilies